Spontant åka en sväng i Norra Sörmland den 14 augusti.

 

 

Nu när Pandemins restriktioner börjar förmildras så kan vi åka lite mer med gått samvete, men tänk på att visa respekt i alla fall. Ja så gjorde många den här dagen även vi från södra delen av klubben med samling hos Tjällmo Jocke på morgonen. Vi åkte mot Hasse Olofssons garage på industriområdet Hejargatan Vilsta Eskilstuna lördagen den 14 augusti. Ca; 30 veteranfordon dök upp från alla väderstreck för att delta.                                                                     Olofsson,Fredriksson och Nyström stod i spetsen för den här dagen som blev en perfekt lördag i veteranernas dag. Man bjöd ut på en åktur runt den norra delen av Sörmland med start E-tuna-Ärla-Åker där det blev lunch uppehåll. Malby-Strängnäs-Fogdö-Björsund-Sundbyholm-Torshälla-Vilsta. Efter ca: 12.5 mil tre timmar kom vi tillbaka till Olofssons garage där det blev ändå mer nostalgi, start av en gammal Scania rak åtta med turbo inte så vanlig syn kanske men ca; 200 hk i alla fall. Det bjöds på korv , kaffe, kläda kakor mycket uppskattat.

Så mycket tack till Eskilstuna gänget för den här dagen.

Text och foto A Andersson

 

 

 

 

 

 

Samling hos Peter Karlsson Urshult

Samling i Urshult hos Peter Karlsson där 15 bilar kom. En mycket trevlig dag fint väder trevlig gemenskap där vi grillade. Nu känns det som att det går framåt efter än tids restriktioner

Text och Foto Kenneth Sjöö

 

Spontanträff i Vadstena Onsdagen den 4 augusti

Dom som vill åka på en spontanträff (onsdagsträff) till Vadstena har möjlighet att förverkliga detta.

Ja så blev det med ett rekord på lastbilar bussar mer exakt tre bussar och 21 lastbilar som kom för att visa upp sig för publiken som inte skulle varit där om man läser den media upp skickas ut under året.

Jag vill nog påstå att den var en helt vanlig Onsdags- sommarkväll i Vadstena med fullt pådrag.

Vem om inte vår medlem från Ingarö kom med sin Scania 111,a. Han åkte tur och retur under dagen ca: 50 mil för att komma på en spontanträff i Vadstena vad säger man om en sådan prestation.

 

Text och Foto A Andersson