Antalet anmälda är uppnått därav att det inte går att anmäla sig mer tyvärr!!

Nu äntligen kör vi uppvisning av våra gamla veteranfordon på Mantorp Park lördagen den 9 oktober. Anmälan på Mantorp är öppen från 08,00 bra om ni kan komma då vi ska stå uppställda till kl. 09,30

Vi kommer att bjuda in lastbilar och bussar som är minst 30 år eller äldre. En fördel är om du är betald medlem i Östergötlands Veteranlasbilsklubb

Antalet får vara högst 40 fordon med två deltagare i varje ink. föraren. Varför! det är restriktionerna som styr detta antal som vi får släppa in. Det är ganska stor koll på detta vi i klubben måste agera rätt. Det går inte den aktuella dagen att ändra.

Vårt mål är att få en blandning i 1930, 40, 50, 60, 70 och 80 tal fordon.

Infarten är efter Circle K Rasta där finns skyltar om du kommer från E4:an.

 

Pandemins restriktioner: Naturligtvis så gäller de restriktioner vid det aktuella tillfället, det är mycket viktigt att ni parkerar efter dom regler ni blir informerade om vid ankomsten. Ni kan få ytterliga ny information under dagen.

Vi har rätt att ändra heller dra in träffen vid beslut som härleder till Pandemin.

 

Det kommer att serveras en typ fralla med kaffe eller dricka vid ankomst, under dagen finns korv att få ta del av, men ingen försäljning av detta. Det är viktigt att ni skriver in antalet personer ink. föraren ( Skriv i adressrutan) Ni som inte skriver i antalet räknar vi som en anmäld deltagare. 

Information ring :

Lars-Berne Andersson 070-3367738       Anders Andersson 070-3811661

Senast söndagen den 30 september är sista anmälan

Här  finns en lista på deltagare.

Deltagarlista Trailer Trucking Festival 2021 (klicka på det blå)

.