En sväng norr ut

18- 19 juni blev det en sväng mot Västmanland Dalarna där Arne Eriksson låtit fixa till en Veteransväng i fädernas spår där man åkte i sin egna takt var och en i ett mycket Corona säkert val.

Vi blev bara två medlemmar från Östergötland men sedan fyllde det på med flera andra medlemmar från Sörmland Västmanland .

Jag själv och Harly Arvidsson åkte upp på fredagen kanske inte den kortaste vägen men färden gick mot Hampetorp, Julita, Hjälmaresund, Arboga, Munktorp, Surahammar, Ramnäs sedan mot Västerfärnebo där man tydligt kunde se var den omfattade branden var 2014 fanns även skyltade platser för turister. Med tiden kom vi fram till Salbohed och slutet Sala där vi fick parkera inlåst hos Micke Lund ( Volvo F 12). Arne Eriksson hade ordnat med Hotell. Det blev några små saker vi gjorde på kvällen.  På lördag var det en sväng förbi Sala Brand där brandbilar göres sedan mot en vacker naturväg som gick gamla vägen till Tärnsjö sedan mot Näs där vi åkte över Dalälven fanns några kända fotografer som väl placeras sig i dikesrenen (se bild Anders Eriksson) sedan mot ett känt mål för Dalarna var By en vacker Hembyggd Gård där man kunde ta sin kaffepaus. Sedan slutet mot Jularbo och Avesta där parkeringen vid Dalahästen blev slutpunkten på denna resa. När besöket på Restaurangen var över så blev hemresan ett faktum jag kan intyga att det åskväder vi åkte igenom var inta att leka med blixtar var femtio meter framför oss i vägrenen som tur var så läckte inte hytten in, lufttorkaren gick lätt denna gång.

 Vill härmed tacka Arne Eriksson som hade planerat denna sväng mycket sevärd natur om och kring Dalarna

 

Text Foto A Andersson

 

 

Årsstämma 3 juli 2021 kl. 10,00

Årsstämma lördagen 3 juli 2021 kl. 10,00

Då var vi äntligen framme vid Årsstämman som vi nu försöker att genomföra. Det har som alla vet varit problem att genomföra på grund av restriktionerna. Men vi ska försöka att genomföra den här stämman trots de motgångar som har varit. Vi kommer att köra det här olika möjligheter att delta, här nedan får ni två olika möjligheter att delta.

  1. Stämman kommer att utföras i fysisk form vid Syllertorpet Ödeshög

Vi kommer att utföra den ute under bar himmel, där också en förenklad måltid serveras. Restriktioner kommer att spela betydelse den dagen, som ni vet så har det och kommer att förmildras under olika steg, kanske med steg 2 vi kan sitta inne om så behövs visserligen 50st. den 3 juli. Många har förhoppningsvis fått vaccinsprutorna till dess, är en trygghet men inget som påverkar restriktionerna

Svar på antal måltid måste vi ha och är bindande senast 27 juni 2021, ni ringer till Bernt Eriksson tel. 070-6965053 och meddelar 

  1. Poströstning

Stämmans handlingar och information kan fås utskickade mot att ni kontaktar styrelsen (se nedan information) lämnar er e-postadress där vi skickar ut aktuella handlingarna som för stämman. Sedan skickar ni tillbaka ert svar på den e-postadress som utskicket kom ifrån. Men tiden är då att vi måste ha ert svar senast 1 juli 2021 för att ta med dessa svar till stämman i Väderstad och koppla ihop det med dom andra rösterna.

 

  1. Tyst minut kl. 10,15 : för vår styrelsemedlem Håkan Nilsson som var med att bilda klubben och Kenneth Mariasin medlem som har lämnat oss, vi tänker på dessa.

 

Välkomna den 3 juli 2021 till de olika möjligheter att delta

Styrelsen G/m Anders Andersson

E-post för utlämning handlingar:    anders@boremail.com

 

Dagordning årsmötet 2021

Åka en sväng 5 juni

Åka en sväng 5 juni

 

En del veteranfantaster likasinnade åkte en sväng lördagen den 5 juni med början i Kisa kl. 08,00 på morgonen mot Vimmerby där några ytterliga slöt upp sedan mot Blackstad, Gamleby, Lofta, Loftahammar Falerum och Åtvidaberg där en del slöt upp och åkte hemåt. Vid ett grustag efter Vråka blev det lite lunch mellan grushögarna väl avstånd med 100 meter om så man ville.

Text och foto A Andersson