Värendsrundan Tingsryd 2-3 September


Värendsrundan Tingsryd blev en full träff där många sträckte sina armar i skyn.

 

Den här träffen var säkerligen startskotten på fler tillfällen att träffas i tidiga höstmånaden i Tingsryd.

Det hela började på Däckia Tingsryd på fredagskvällen med underhållning av lokalt band som heter Sillagänget som spelade mycket bra musik för oss lite äldre, ett annat band som heter Fansy Dan spelade inte sämre dom bra ordnat, samtidigt stod grillen på för fullt och jag kan lova att där lämnade minst 100 korvar på några timmar på kvällen.

Många övernatta i sina bilar med kojor en del tog in på Tingsryds Hotell där allt var färdigt bokat av Peter ”fixan” Karlsson.

Lördag var det då en körrunda med presentation av vår allas Torbjörn Berggren från Örebro, en rundtur i södra Småland, Blekinge med tre stycken kontroller. Slutet på turen var Konga Folketshus där en mycket god middag serverades av några flickor jag vill säga helt perfekt. Sedvanlig prisutdelning blev slutet på lördags eftermiddag för följande duktiga pristagare.

1. Hendrik Sjödin 2. Bernt Eriksson 3. Håkan Rotsthen 4. Joakim Dahlstedt 5. Anders Andersson

   Bästa svar på skiljefrågan Bert Lönnqvist.

Ett stort tack till dom som gjorde detta till en mycket kul helg och även till sponsorerna som tillförde ett ekonomisk tillskott annars är det en omöjlig het att får till ett sådant arrangemang.

Text o Foto A Andersson