Tingsryds Träffen

09-10 augusti 2024

Träffen börjar på fredag den 9/8 kl. 18,00 där vi ordnar en trevlig fredagskväll med underhållning platsen är Tingsryds LBC.

På lördag den 10 augusti öppnar vi kl. 08,00 för anmälan, det kommer att finnas smörgås och kaffe. Kl. 10,00 kommer fordonen att ställas upp för en presentation och köra en kör-runda på ca 8.5 mil målet är Folkets hus i Konga där middag serveras.

Medlemmar i Östergötlands Veteranlastbilsklubb med ett ekipage inklusive två personer har fri startavgift. Övriga fordon inklusive 2 personer betalar 300 kr.

All anmälan görs här nedan, betalning sker vid ankomsten på lördag den 10 augusti.

Upplysningar: Peter Karlsson 0763-48 90 01

Anmälan här nedan.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din e-post

  Din adress (obligatoriskt)

  Telefon

  Ditt fordon och antal deltagare

  Ett samarbete kommer att träda ikraft mellan Östergötlands veteranlastbilsklubb och Blekinge Classic Car Club:s Lastbilsveteraner (bccc).

  Värendsrundan och tunga Ekrallyt kommer gå ihop och att köras växelvis (vartannat år) med början i Tingsryd 9-10 augusti 2024.

  Träffarna kommer att arrangeras i samarbete mellan båda organisationerna.

  2023

  Tingsryd och Värendsrundan 11-12 augusti 2023 blev som vanligt en höjdare i sommarvädrets bemärkelse.

  Platsen var Lastbilscentralen i Tingsryd, där Tord Johansson, Lars ”Biffen” Adriansson, Peter Karlsson och Pontus Gröndahl tog i mot deltagarna.

  Fredagskvällen bjöd på strålande väder med korvgrillning levande underhållning till gruppen Hits Are Us där många anslöt sig till festen.

  Lördagen var det uppställning för körrundan som gick norr om Tingsryd senare mot Konga som var målgången då hade man åkt ca: 7 mil och utfärdat tre kontroller, väl i Konga så fanns där en skiljefråga på antal mm på en kedja.

  Jag själv Anders Andersson fick till min uppgift att var speaker och starta väg dessa 48 st. bilar.

  Placeringar blev följande: Nummer 1. Kent Ardenvik Nummer 2. Thomas Brorsson Nummer 3. Andreas Johansson närmast svar på skiljefrågan Peter Andersson.

  Ett stort tack till Familjen Flood som hade kontroll på utlämning handlingar för starten.

  Ett annat tack är till sponsorerna som bidrog till att detta kunde genomföras.

  Text & foto Anders Andersson