Veteranträffen Linköping

Veteranträffen i Linköping 2024 är bakom oss nu och inte glömd. Om vi börjar med vädret så vill jag nog understryka att det var rekord väder, vi lägger det till topplistan under dessa 13 år.

När jag skriver dagen efter racet i Linköping så börjar vardagen smyga på igen, det är intensivt ända in till målsnöret.

Men dom här dagarna var som vanligt på topp och jag vill och har alltid sagt att det är ni anmälda veteranfordonsägare som gör denna tillställning så bra. Sedan ska vi inte glömma dom som hjälper till att få bitarna på plats här i starten och ute på kontrollerna, så hur många tack ni är värda,

Vi ska inte glömma Engströms Lastbilar här i Linköping som lånade ut sin anläggning till oss och sedan inte glömma dom sponsorer som ställer upp ekonomiskt, annars skulle denna träff inte bli av.

Jag med dom här orden i skrivande stund vill jag som ordförande och arrangörsledarna tacka för den här träffen och samtidigt tipsar för ny träff i Tingsryd den 9-10 augusti Värendsrundan & Tunga Ekrallyt Tingsryd som är en del i vår klubb.

Mången tack Anders