Säsongsavslutning med julbord i Borensbergs Gästgiveri

Avslutning av säsongen blev i år Gästgivaregården i Borensberg lördagen den 3 dec.

Men vi började dagen i Linköping och flygvapenmuseet där vi beskådade i fyra timmar mycket intressant där många av fick uppdatering vad som har hänt i sin levnadshistoria.

Sedan mot Borensberg och Gästgivaregården där familjen Ackeräng tog i mot oss. Det blev mingel de första timmarna i det gamla anrika Borensbergs Ångbageri som var känt för sin Borenslimpa där Ackeräng rustat upp till en stor träfflokal man hade tagit bort en gammal ung där en scen hade byggt upp mycket bra anpassat. Julbordet blev nästa punkt där ett 50 tal slöt upp till sittning ett mycket väl och på gammalt vis lagat julbord smakade hur bra som helst  jag tror att vi åt i tre timmar. Framåt småtimmarna blev det dock tid att gå hem en del låg kvar på Gästgivargården och åkte hem under söndagen. Vimmerbygänget avslutade söndagen hemma hos undertecknad för en titt och genomgång av nya bilbyggen.

En annan viktig sak som invigdes var vår ny styrelseklubba som vår medlem Anita Regander har gjort tack för det Anita.

Det som har varit roligt är att många har ringt under söndagen och tackat för bra tillställning och inte minst det goda maten där jag riktar mot Personalen på Gästgivaregården i Borensberg.

 

Foto A. Andersson och Anita Regander

Text A. Andersson

             


 

 

 

http://www.flygvapenmuseum.se/


 http://borensbergsgastgivaregard.se/