Ordförande avlägger halvårsrapport

Östergötlands Veteranlastbilsklubbs Ordförande med styrelse har ordet.

 

Då har det ramlat i väg drygt sex månader av året 2022 och midsommar står för dörren.

Tänk vad tiden går och inte glömma att vi blir äldre. En återblick på året har det varit ganska normalt med träffar arrangemang Pandemin har inta varit så tuff som förgående år.

Vår träff i Boxholm gick efter planen och dom flesta var nöjda, ska passa på att tacka alla som var där, det är ni som gör att det blir bra och att vi kan få till en sådan här tillställning.

Nu tittar vi vidare fram mot nya mål där vi kommer att uppdatera våra sajter med olika tillställningar framöver, det som ska understrykas är vår träff nere i Tingsryd och Värendsrundan med Peter Karlsson i tyglarna första helgen i september.

Sedan är det dessa spontana träffar som ordnas lokalt där man inte officiellt kan informera där gäller nog djungel paragrafen.

Styrelsen hade sitt sista möte för halvåret i Vimmerby hos Familjen Peter Andersson där vi upplevde en för start på midsommaren 2022, Tack Peter för en mycket fint mottagande.

Klockan blev 21,00 innan jag undertecknad styrde mot Borensberg i sommarnatten där en hel del minnen kom fram, möte många lastbilar(linjebilar) som säkerligen var på väg hem till sin slut ort och midsommarfirande. Kommer ihåg att på kvällarna när det svalnat lite man fick mer energi att köra på. Ett annat minne var höskörden som låg ute för bärning, där jag som bondunge fick mot lite protester i midsommartider hjälpa till att köra in även att tiden blev sen på midsommarnatten.

Så med dessa ord vill jag och styrelsen önska er en mycket fin fortsatt sommar och att vi framöver kommer att synas igen  på träffar

 

Sommarhälsning

Anders Andersson

Lite gamla bilder här nedan från klubbens besök i Magnor Norge midsommar 2016