Östergötlands Veteranträff i Boxholm 4 juni

Östergötlands Veteranträff  i Boxholm lördagen den 4 juni vid Unic Däck och Service blev vädrets bästa tänkbara dag. Vad sägs om 20 grader varmt soligt väder och allt var på topp, Pandemin bakom oss.

80 st deltagare kom till oss och hur många åskådare i Boxholm, Tranås och på färdvägen  det går inte att uppskatta många var det. Torbjörn Berggren som speaker vad mer behöver jag säga. Det hela började fredagen där en del anslöt sig även Danska medlemmar kom. Många hade åkt långt hemifrån det måste man tycka att det är hedrande i dessa bränslepriser. Rundan som gick mellan Boxholm Tranås via Trehörna, nästan alla åkte några stod kvar det har vi full förståelse för, vi hade kortat ner den till sex mil med tanke på för dessa bränslepriser. Det serverades klassiker Fläsfile med potatisgratäng som vi gjort i alla år tillhör standarden.

Pristagarna med stolthet första plats, Bröderna Ingvar o Hans Björk Askersund Scania Vabis LS 76-1965. Andra plats Johan Eriksson Gävle Scania LB 86 – 1980. Tredje plats Stefan Strigner Tranås Scania Vabis L 56 – 1965  Vi gratulerar dessa från Klubben.

Ett stort tack till alla som gjorde detta denna dag till ett minne som flitigt hjälpte till att anordna med olika delar. Tack Tack hur mycket som helst.

Ett annat stort tack till våra sponsorer som gjorde att vi kunde köra denna dag utan er är det omöjligt att kunna göra en sådan här tillställning.

Se nedan lista på våra sponsorer.

Sponsorer 2022

Text och Foto A Andersson