Årsstämma 2022

Årsstämma lördagen 12 mars 2022 i Strålsnäs utför Boxholm där 33 medlemmar anslöt sig, och samtidigt fira klubbens 10 års.

Strålande marsdag med -7 grader på morgonen med kl 12,00 stod kvicksilvret på + 10 grader typiskt mars väder. En del kom med sin veteranlastbil ja varför inte, den som kom med den var från Tjällmo mer bör jag inte säga.

Stämman kördes igenom med 20 punkter med början av tyst minut för våra bortgångna medlemmar.

Styrelsen valdes: Ordförande, Anders Andersson, ledamöter, Lars-Berne Andersson, Peter Andersson, Peter Karlsson, Jonny Karlsson, Emma Schytt, Owe Petersson. Suppleant, Axel Söderholm. Avgående Bernt Eriksson som lämnar sin post i styrelsen är numera materialförvaltare.  

Alla betalande medlemmar kommer att få en keps med början av utdelning på stämman där tydligheten visar klubben 10 år.

Man beslutade att Veteranträffen 2023 skall vara hos Volvo Finnvedens Lastvagnar i Vimmerby. 

Avslutning med klassiska smörgåstårtan och en Opera tårta som var dekorerad med övk 10år. Godisburkar under stämman fanns att plocka ifrån.

Våra serverings damer Kerstin Svärd och Siv Andersson som var behjälpliga riktar vi tack till.

Ja som skrivande ordförande har jag fått översta tron  att på mitt elfte år föra denna klubb, mycket frågor finns för tillfället och har varit,  jag tänker på Pandemin i två år som nu sakta lämnar oss och nu inte minst detta krig i öster med orimliga bränslepriser.

 

Text o Foto A Andersson