Information om verksamheten 2021 och lite om 2022

Tillbaka blick på verksamhetsåret 2021.

Nu har 2021 års verksamhets år snart gått till punkt, nu stundar för många julens högtider.

Vi medlemmar i klubben har stångas med Pandemin under 2021 men ändå har vi försökt att kunna vara verksamma med lite träffar, sammankomster eller på annat sätt kunna umgås i kretsen veteran nostalgi.

En del har valt att vara mer försiktiga andra har varit mer öppna inget fel med det var och en har eget tyckande.

Men många kunde i alla fall vara med på jippon kanske mer på hösten där Pandemin inte var så kraftig, dels att många i våra kretsar hade vaccinet som skydd men inte fullt skyddat ändå ska man väl tillägga.

Vi kunde köra vår del av Trailer Trucking Festival på Mantorp som blev uppskattad.

Vi körde även en säsongsavslutning i Sommen med julbord.

Klubben kunde till sist få fram ett årsmöte där en ny styrelse kunde väljas, det som var bra där är att tre nya ledamöter kom fram det behövs nytt blod nya idéer i sådan här verksamhet. Jag ser själv efter tio år i spetsen att man går kvar i gamla spår, där av kanske lämna över ordföranderollen där till nytt tänkande.

Lite infon om 2022: Vi kommer att flagga för två träffar den första är i Boxholm som är Östergötlands Veteranträff den 4 juni 2022, den andra är i Tingsryd den 3 september som också ligger under klubbens flagga. Vi får inte glömma att klubben fyller 10 år den 12 februari 2022( kom i håg det)

Men som vi vet finns där oroliga moment Pandemin är inte att leka med, vi vet inte hur våren och sommaren kommer att se ut ännu.

Ja med dessa ord vill jag undertecknad  och styrelsen tacka för verksamhets året 2021 och önska er:

 / Anders Andersson

God Jul och ett Gott nytt År